Πώς θα Φτάσετε στο Ξενοδοχείο Pantheon
Πώς θα Φτάσετε στο Ξενοδοχείο Pantheon στο Μαρκόπουλο Αττικής Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”
Με λεωφορείο
Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια μέχρι το κέντρο του Μαρκοπούλου. Από εκεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο της γραμμής, με κατεύθυνση το Λαύριο.

Με αυτοκίνητο / ταξί
Η απόσταση του ξενοδοχείου μας από το αεροδρόμιο είναι μόλις 9 χιλιόμετρα. Φεύγοντας από το αεροδρόμιο και σε απόσταση 2 περίπου χιλιομέτρων συναντάτε την πινακίδα αριστερά πού σας δείχνει την έξοδο για Μαρκόπουλο. Στα 500 μέτρα δεύτερη πινακίδα δεξιά που δείχνει την έξοδο για Μαρκόπουλο. Μετά από 5 περίπου χιλιόμετρα φτάνετε στο Μαρκόπουλο το οποίο προσπερνάτε, αφήνοντας το στο αριστερό σας χέρι και συνεχίζετε ευθεία τη λεωφόρο Λαυρίου. Θα βρείτε το ξενοδοχείο μας στο δεξί σας χέρι πάνω στη λεωφόρο και 1,5 χιλιόμετρο μετά το Μαρκόπουλο, με κατεύθυνση προς Λαύριο.

Από Λιμάνι Λαυρίου με λεωφορείο
Πραγματοποιούνται συχνές αναχωρήσεις λεωφορείων για την Αθήνα, μέσω Μεσογείων. Θα κατέβετε στη στάση Πολίτη, 2 χλμ μετά τα Καλύβια.

Με αυτοκίνητο / ταξί
Ακολουθείτε τη λεωφόρο Λαυρίου προς Μαρκόπουλο. Θα δείτε το ξενοδοχείο μας στα αριστερά σας επί της λεωφόρου Λαυρίου, 1,5 χλμ πριν το Μαρκόπουλο.

Από Λιμάνι Πειραιά με αυτοκίνητο / ταξί
Από το λιμάνι ακολουθείστε τις πινακίδες που οδηγούν στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” και όταν φτάσετε στο Κορωπί, στρίψτε δεξιά για Μαρκόπουλο. Συνεχίστε για 5 χλμ περίπου και μόλις φτάσετε στα φανάρια, στην είσοδο του Μαρκόπουλου-, στρίβετε για Λαύριο. Συνεχίστε για 1,5 χλμ ακόμη και θα δείτε στα δεξιά σας το ξενοδοχείο.

Location Distances
Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” 9 χλμ
Λιμάνι Πειραιά 30 χλμ
Μαρκόπουλο 1.5 χλμ
Λαύριο 20 χλμ
Προαστιακός Σιδηρόδρομος - Μετρό 9 χλμ
Στάση λεωφορείου 200 μέτρα
Κοντινότερη παραλία 8 χλμ
“MΕΚ” Εκθεσιακό Κέντρο Παιανίας 15 λεπτά
“Expo” Εκθεσιακό Κέντρο Γέρακα 15 λεπτά
“ΕΚΕΠ” Εκθεσιακό Κέντρο 20 λεπτά
Ιατρικό Κέντρο Μαρκόπουλου 1.5 χλμ