Δραστηριότητες γύρω στο ξενοδοχείο
Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας
O Ελληνικός Ιππικός Όμιλος είναι ο αρχαιότερος όμιλος αθλητικής ιππασίας στην Ελλάδα (έτος ιδρύσεως 1931) με σκοπό την καλλιέργεια του αθλήματος και του φιλίππου πνεύματος. Αρκετά μέλη της σημερινής μεγάλης οικογένειας της ιππασίας, αθλητές και παράγοντες, που ξεκίνησαν από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, εξακολουθούν να διακρίνονται και να προσφέρουν στο άθλημα τόσο στην Ελλάδα όσο και στον διεθνή χώρο.
Η απόσταση από τον Pantheon Hotel μέχρι τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο είναι μόνο 5 λεπτά οδήγησης με αυτοκίνητο.
Απολαύστε κρέας στη σχάρα και στη σούβλα, μοναδικές και αυθεντικές γεύσεις, ωραία ψημένα παϊδάκια, τεράστια μπιφτέκια, κοκορέτσι, πρόβειο, συκώτι μοσχαρίσιο και πολλές ακόμα μοναδικές γεύσεις άριστης ποιότητας.
Τα κρέατα είναι φρέσκα, ελληνικά και πιστοποιημένα από τοπικούς παραγωγούς.
Παραδοσιακές ταβέρνες στα Καλύβια
Παραλίες και θάλασσα
Τουριστικό θέρετρο Πόρτο Ράφτη
Το Πόρτο Ράφτη σήμερα είναι γνωστό θέρετρο της Ανατολικής Αττικής ενώ σε αυτό βρίσκεται η Δημοτική πλαζ (Aυλάκι). Είναι από τις περιοχές, μαζί με το Μαρκόπουλο την Κερατέα και το Κορωπί που γνώρισαν μεγάλη οικιστική ανάπτυξη μετά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή το 2004. Υπάρχει έντονη ζωή στην πόλη τους θερινούς μήνες με πλήθος από καφετέριες, εστιατόρια και ψησταριές αλλά όλα βρίσκονται μόνο κατά μήκος των μεγάλων οδικών κόμβων υπάρχουν και πολυκαταστήματα από όλες τις γνωστές αλυσίδες προϊόντων και τροφίμων.
Η απόσταση από το Pantheon Hotel μέχρι την παραλία Πόρτο Ράφτη είναι μόνο 10 λεπτά οδήγησης με αυτοκίνητο.
Το Λιμάνι του Λαυρίου αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς θαλάσσιους κόμβους με εξέχουσα γεωφυσική και στρατηγική θέση. Έχει καθοριστεί ως ένα από τα λιμάνια εθνικής σημασίας αναλαμβάνοντας ουσιαστικό και συμπληρωματικό ρόλο προς τον λιμένα του Πειραιά και το ευρύτερο σύστημα Λιμένων της Αττικής.
Σήμερα, το λιμάνι εξυπηρετεί πολλαπλές δραστηριότητες, οι οποίες αφορούν την ακτοπλοΐα, τους τομείς σκαφών αναψυχής, κρουαζιερόπλοιων, την αλιεία και τον εμπορικό τομέα. Το λιμάνι του Λαυρίου, συνδέει ακτοπλοϊκά την Αττική με τις Κυκλάδες αλλά και μερικά νησιά των Δωδεκανήσων και του βορείου Αιγαίου.
Η απόσταση από το Pantheon Hotel μέχρι το Λιμάνι του Λαυρίου είναι μόνο 20 λεπτά οδήγησης με αυτοκίνητο.
Λιμάνι Λαυρίου